Toimitusjohtaja

Toimitusjohtajan keskeisenä tehtävänä on kehittää KRAOn liiketoimintaa ja brändiä sekä varmistaa hyvän kannattavuuden jatkuminen.

Tehtävässä toimit KRAOn suunnannäyttäjänä. Vastaat hallituksen asettamien strategisten tavoitteiden mukaan kokonaisvaltaisesti yhtiön toiminnasta, kuten kehittämisestä, päätösten toimeenpanosta ja tuloksellisuudesta.

 

Sinulla on hyvät verkostoitumistaidot, kyky ja halu toimia aktiivisesti sidosryhmien kanssa. Johtajana olet osallistuva ja osallistava. Sinulla on kyky innostaa ja motivoida henkilöstöä. Sinulla on tehtävän hoitamiseen soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai muu riittäväksi katsottava koulutus ja osaaminen.

 

Toimitusjohtajana sinulta edellytetään:

- kokemusta ja näyttöä johtamisosaamisesta

- liiketoimintaosaamista

- rautatie- ja/tai logistiikkaosaamista

- vankkaa ja ajantasaista työelämätuntemusta

- hyviä yhteistyö- ja henkilöstöjohtamisen taitoja

- koulutussektorin laaja-alaista tuntemusta sekä pedagogisen johtamisen taitoja.

 

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsopimuksen tekemistä.

Tutustu tehtävään ja hae 3.5.2019 mennessä TÄSTÄ 

Lisätietoja antavat:

Hallituksen puheenjohtaja Päivi Kossila, paivi.kossila@kouvola.fi, 050 336 5336

Timo Tiainen, puh. 040 513 7200, timo.tiainen@krao.fi

 

Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy on viranomaisten hyväksymä riippumaton ja neutraali koulutuslaitos, joka jatkaa VR Koulutuskeskuksen yli satavuotista rautatiealan perinteikästä koulutustoimintaa. Koulutukset toteutetaan valtakunnallisesti viranomaisten hyväksymien koulutusohjelmien pohjalta asiakkaiden tarpeet huomioiden.

Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy - KRAO
Prikaatintie 2
45100 Kouvola
puh. 020 615 1223
etunimi.sukunimi@krao.fi