Ilmoittautumis-, maksu- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen
Avoimiin koulutuksiin ilmoittaudutaan koulutuskalenterin kautta. Lähetämme vahvistusviestin ilmoittautumisesta ilmoittautumisen yhteydessä annettuun henkilökohtaiseen sähköpostisoitteeseen (työ tai koti). Lähetämme erillisen kutsun koulutustilaisuuteen noin viikkoa ennen koulutusta. Huomaathan, että emme lähetä erillistä kutsua, mikäli ilmoittautumispäivästä koulutustilaisuuden alkuun on vähemmän kuin seitsemän vuorokautta. Koulutusten ryhmäkoko on rajoitettu. Ilman ennakkoilmoittautumista paikalle saapuvalle henkilölle ei voida taata osallistumismahdollisuuttta ja todistukset toimitetaan ilmoitettujen yhteystietojen perusteella jälkikäteen.

Yrityskohtaisiin koulutuksiin ilmoittaudutaan sähköisesti erikseen toimitettavan yrityskohtaisen linkin kautta oikeellisten tietojen varmistamiseksi. Osallistujatiedot ja yrityksen laskutustiedot tallentuvat suoraan järjestelmäämme.
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ilmoitetut osallistujat laskutetaan erillisellä laskulla ja todistukset toimitetaan ilmoitettujen yhteystietojen perusteella jälkikäteen.

Koulutuksiin ei ole mahdollista ilmoittautua sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Maksuehdot
Koulutusten hinta on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa ja kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero lisätään koulutuksen hintaan. Hinta sisältää koulutusmateriaalin, koulutustilan sekä todistuksen koulutukseen osallistumisesta. Tarkempi sisältö on kuvattu koulutuskalenterin "lisätiedot" -osiossa. Avoimet koulutukset alkavat koulutustapahtuman lisätiedoissa ilmoitettuna ajankohtana. Koulutuskielenä on suomen kieli, ellei muuta ole sovittu.

Maksuehto 14 päivää netto. Laskutus tapahtuu koulutuksen jälkeen. Asiakas vastaa laskutusosoitteen oikeellisuudesta. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy:llä on oikeus siirtää erääntyneiden saataviensa perintä asiakkaan kustannuksella perintätoimiston hoidettavaksi.

 

Peruutusehdot
Ilmoittautumisen avoimiin koulutuksiin voi peruuttaa maksuttomasti viisi vuorokautta ennen koulutustilaisuuden alkua, ellei koulutuskohtaisesti ole toisin ilmoitettu. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta tai, jos osallistuja jättää saapumatta koulutukseen, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Esteen sattuessa tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö tai henkilö, joka on estynyt osallistumasta, voi osallistua saman koulutuksen toiseen koulutustilaisuuteen kuuden kuukauden sisällä. Peruutus tulee tehdä ensisijaisesti kirjallisena sähköpostiosoitteeseen krao@krao.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 020 615 1223.

Yrityskohtaisen koulutuksen peruutusehdoista sovitaan tilauksen yhteydessä.

Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy pidättää oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa. Peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille ennen koulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa.

 

Jos sinulla on kysyttävää koulutukseen osallistumisesta tai ilmoittautumisesta, ota yhteyttä krao@krao.fi tai palvelunumeroomme 020 615 1223.

Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy - KRAO
Prikaatintie 2
45100 Kouvola
puh. 020 615 1223
etunimi.sukunimi@krao.fi
Luotettava Kumpaani -logo_verkkosivuille.jpg
kiwa certivied iso 9001