Ilmoittautumis-, maksu- ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen

Koulutuksiin ilmoittaudutaan KRAO:n koulutuskalenterin kautta.

Maksuehdot

Koulutusten hinta on ilmoitettu ilman arvonlisäveroa, ja kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero lisätään koulutuksen hintaan. Maksuehto on 14 päivää netto. Laskutus tapahtuu koulutuksen päättymisen jälkeen. Pidemmissä koulutuskokonaisuuksissa laskutuksesta sovitaan erikseen. Asiakas vastaa laskutusosoitteen oikeellisuudesta. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy:llä on oikeus siirtää erääntyneiden saataviensa perintä asiakkaan kustannuksella perintätoimiston hoidettavaksi.

Peruutusehdot

Jos osallistuminen avoimissa koulutuksissa perutaan aiemmin kuin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, osallistumismaksusta peritään 25 %. Jos osallistuminen perutaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen koulutuksen alkua, hinnasta peritään 50 %. Koulutuksen alettua tehdyistä peruutuksista osallistumismaksu peritään kokonaan. Poikkeuksena ovat lääkärintodistuksella osoitetut sairastumiset.

Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy pidättää oikeuden peruuttaa koulutus tai siirtää sen ajankohtaa. Peruutuksesta tai ajankohdan siirtymisestä ilmoitetaan koulutukseen ilmoittautuneille ennen koulutuksen suunniteltua alkamisajankohtaa. Tilaajakohtaisissa koulutuksissa peruutusehdoista sovitaan erikseen.