Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy:n laskutusosoitteet

Verkkolaskutustietomme:

Verkkolaskuosoite: 003726441963
Välittäjä: Maventa
Operaattoritunnus: 003721291126

Lasku tulee osoittaa Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy:lle. Laskutusosoitteessa oleva verkkolaskuosoite yksilöi laskun saajan, joten on tärkeää, että osoitetiedot näkyvät laskulla. Puutteellisin tiedoin olevat laskut palautetaan lähettäjälle.

Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja, voitte lähettää laskuja sähköpostilla. Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja.

Sähköpostilaskun osoite: 26441963@scan.netvisor.fi

Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0–9. Ethän käytä erikoismerkkejä tai välilyöntejä liitteiden nimeämiseen.

Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme emmekä muuhun sähköpostiosoitteeseen kuin sähköpostilaskuille ilmoitettuun osoitteeseen.