Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy:n laskutusosoitteet

Lasku tulee osoittaa Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy:lle. Laskutusosoitteessa oleva verkkolaskuosoite yksilöi laskun saajan, joten on tärkeää, että osoitetiedot näkyvät laskulla. Lisäksi laskussa tulee olla tilaajan ilmoittama sähköpostiosoite ja/tai kustannuspaikka sekä tilaajan nimi, jonka perusteella lasku ohjataan oikeaan yksikköön käsiteltäväksi. Puutteellisin tiedoin olevat laskut palautetaan lähettäjälle.

Verkkolaskut
Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta verkkolaskuportaalia https://www.laskuhotelli.fi/portaali

Y-tunnus: 2644196-3

Laskutusosoitteemme ovat:

Verkkolaskuosoite
Verkkolaskuoperaattori: Telia Finland Oyj
Välittäjätunnus: 003703575029
Verkkolaskuosoite: 003726441963

Paperilaskujen osoite
Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy
003726441963
PL 299
02066 DOCUSCAN

Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia ei välitetä eteenpäin.

Laskutusohjeet:

Ohjeet laskuttajalle löytyvät osoitteesta https://www.sarastia.fi/ohjeet-laskuttajalle/. Linkki laskuportaaliin löytyy myös ko. sivulta.
Paperilaskuille tarkoitettuun laskutusosoitteeseen vastaanotetaan vain laskuja. Mahdollista muuta postia, kuten irrallisia liitteitä, ei välitetä eteenpäin.

Lisätiedot laskujen käsittelystä:

Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy:n ostolaskukäsittelyä hoitaa Sarastia. Jos toimittaja ei ole saannut suoritusta tililleen eräpäivään mennessä, voi tilannetta tiedustella suoraan Sarastian valtakunnallisen asiakaspalvelun kautta

 

Kouvolan Rautatie- ja Aikuiskoulutus Oy - KRAO
Prikaatintie 2
45100 Kouvola
puh. 020 615 1223
etunimi.sukunimi@krao.fi
Luotettava Kumpaani -logo_verkkosivuille.jpg
kiwa certivied iso 9001