Ajankohtaista

Osaamisen varmistaminen simuloiduissa oppimisympäristöissä

Julkaistu 20.1.2023 | Yleinen

Simuloidut oppimisympäristöt tarjoavat opiskelijoille mielenkiintoisia oppimiskokemuksia, joissa voidaan turvallisesti ja kustannustehokkaasti harjoitella taitoja ja kehittää valmiuksia työelämää varten.

Lue uutinen »

Kumppanuuskyselyn tulokset

Julkaistu 11.1.2023 | Yleinen

KRAO toteutti kumppanuuskyselyn 7.-20.12.2022. Vastauksia kyselyyn tuli 20 (vastauspros 26). Kiitos kaikille vastanneille!

Lue uutinen »

Lahjoitus joulukeräykseen

Julkaistu 15.12.2022 | Yleinen

Jouluna 2022 tuemme Pelastakaa Lasten kotimaan työtä. Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.

Lue uutinen »

Päivitetty TURO ja kertauskoulutukset

Julkaistu 5.12.2022 | Yleinen

Väylävirasto on julkaissut päivitetyt Radanpidon turvallisuusohjeet (TURO). Ohje tulee voimaan 30.1.2023. Koska Radanpidon turvallisuusohjeiden (TURO) voimaantulo on siirtynyt tammikuulle 2023, Väylävirasto on nähnyt tarpeelliseksi pidentää aikaa kertauskoulutusten suorittamiseen.

Lue uutinen »

Uutiskirje 10/22

Julkaistu 5.10.2022 | Yleinen

KRAO:n tuore Uutisirje sisältää terveiset InnoTrans 2022 -messuilta ja paljon koulutuksiin liittyvää asiaa.

Lue uutinen »

Uutiskirje 06/22

Julkaistu 21.6.2022 | Yleinen

Tästä eteenpäin saat säännöllisesti uutiskirjeessämme mm. ajantasaista tietoa koulutuksistamme, kuulumisia toiminnastamme, katsauksia kehittämistyöstämme sekä vinkkejä viranomaisyhteistyöhön.

Lue uutinen »

Museorautateillä veturinkuljettajana

Julkaistu 14.6.2022 | Yleinen

KRAO:n kuljettajakursseilla opiskelee monenlaisia opiskelijoita. Loppusuoralla teoriaopinnoissaan on myös Anders Järvenpää, jonka tausta on hieman erilainen kuin opiskelijoilla yleensä. Hänen kiinnostuksensa rautateihin alkoi käynnistä Jokioisten Museorautatiellä 1980-luvulla.

Lue uutinen »

KRAO:ssa harjoitellaan poikkeustilanteisiin varautumista veturisimulaattoreilla

Julkaistu 21.4.2022 | Yleinen

KRAO:ssa on laadittu poikkeustilanneharjoitus veturisimulaattoreille liittyen rautatieliikenteen laaja-alaisiin sekä pitkäaikaisiin turvalaite- ja kauko-ohjausjärjestelmien poikkeus- ja häiriötilanteisiin.

Lue uutinen »

Toimitusjohtajan terveiset – KRAO:lla on koulutuskiireitä

Julkaistu 12.4.2022 | Yleinen

Vuoden 2021 lopulla alkaneet veturinkuljettajakurssit aloittivat KRAO:lla työntäyteisen rupeaman, joka on jatkunut myös koko kuluvan vuoden. Parhaillaan meillä on käynnissä viisi kuljettajakurssia eri vaiheissaan. Näiden lisäksi KRAO:lla toteutuu runsaasti eri radanpidon pätevyyskoulutuksia ja pienimuotoisia, pääsääntöisesti teollisuusraiteille kohdistuvia, kuljettajakoulutuksia.

Lue uutinen »

KRAO:ssa harjoitellaan veturin ajamista radio-ohjauksella

Julkaistu 16.2.2022 | Yleinen

Päivitetyillä simulaattoreilla voidaan harjoitella veturin ajamista radio-ohjauksella, mikä on tässä laajuudessa uutta koko Euroopassa.

Lue uutinen »