Media

Tältä sivulta löydät esittelyvideot KRAO:n toiminnasta ja KRAO:lla hyödynnettävistä interaktiivisista oppimisalustoista.

KRAO:n esittelyvideo

Meidät löytää Kouvolasta ja toimimme vastuullisena raideliikenteen osaamisen kehittäjänä. Kouluttajamme ovat kokeneita ja käytännönläheisiä. Tuotamme ammattitaitoa uudistavaa ja laajentavaa koulutusta.

Toimintamme on laatusertifioitu ja päämäärämme on raideliikenteen turvallisuus. KRAO on kumppani pidemmällekin matkalle.

VR-oppimisympäristö

Hyödynnämme koulutuksissa nykyaikaisia tekniikoita, kuten virtuaalitodellisuutta. Opiskelijat pääsevät tutustumaan harjoituksessa vaununtarkastukseen VR-laseilla luokkatilassa. Tällöin harjoittelua varten ei tarvitse siirtyä ratapihalle. Harjoitukseen on valittavissa useampi vaunutyyppi.

Ohjelmisto on tehty yhteistyössä Dark Amber Softworksin kanssa.

Digitaalinen oppimisympäristö

Vaihtotyöharjoituksessa tutustutaan rataverkkoon poistumatta luokkahuoneesta. Harjoituksen avulla saadaan käsitys toiminnasta rataverkolla. Harjoittelussa opetellaan raiteiston hahmottamista ja vaihtotyötehtävien tekemistä. Harjoittelun avulla opetellaan liikkumaan turvallisesti raiteistolla.

Harjoituksessa opiskelijalle myös esitetään turvalliseen liikkumiseen liittyviä kysymyksiä.

Ohjelmisto on tehty yhteistyössä Dark Amber Softworksin kanssa.