KRAO sitoutuu ilmasto-ohjelmaan

Julkaistu 22.2.2024|Yleinen

KRAO on valittu mukaan Keskuskauppakamarin organisoimaan ja LähiTapiolan mahdollistamaan ilmasto-ohjelmaan. Ilmasto-ohjelmaan valitut pk-yritykset edustavat eri toimialoja ympäri Suomea.

Ilmastonmuutoksen torjuntaan osallistuminen on noussut keskeiseksi tekijäksi sekä suurille että pienille ja keskisuurille yrityksille. Yrityksille asetettavat vastuullisuusvaatimukset kasvavat jatkuvasti, ja ilmasto-ohjelman tarjoama koulutus ja tuki auttavat niitä vastaamaan näihin vaatimuksiin. Lisäksi hiilijalanjäljen laskenta ja sen näkyväksi tekeminen, kuten Keskuskauppakamarin Hiilijalanjälki laskettu -merkin myöntäminen, ovat tärkeitä askelia kohti ilmastotavoitteita.

Kuluttajien kasvava kiinnostus vastuullisiin hankintaketjuihin on myös motivoiva tekijä yrityksille ryhtyä ilmastotoimiin. Kymenlaakson kauppakamarin järjestämät vastuullisuusvalmennukset tarjoavat lisäresursseja ja tukea yrityksille tässä kehityksessä. Kaiken kaikkiaan tämä ilmasto-ohjelma ja siihen osallistuvat yritykset edustavat konkreettista edistystä kohti kestävämpää liiketoimintaa ja ympäristöystävällisempää tulevaisuutta.

Lue lisää täältä

Kuvituskuva